Grote veiling na afloop van de wedstrijd Rolder Boys – Heerde

Laatste update: 16 mei 2019 00:00

Aanstaande zondag 19 mei speelt het eerste elftal van Rolder Boys haar laatste thuiswedstrijd in de competitie. Deze keer is de seizoensafsluiting extra speciaal.

Na afloop van deze wedstrijd wordt er traditiegetrouw gezorgd voor een gezellige seizoensafsluiting maar deze keer wordt er na de wedstrijd vanaf 15.45 uur een grote veiling georganiseerd waar ruim 100 kavels beschikbaar gesteld door sponsoren en particulieren onder de hamer gaan.

De opbrengsten gaan naar drie doelen: (1) de vervanging van de verouderde toiletgroep in de kantine, inclusief de plaatsing van een mindervalidentoilet, (2) de herinrichting van het gebied voor de kantine, waaronder het vergroten en afbakenen van het terras, het vernieuwen van de bestrating en het mogelijk plaatsen van speeltoestellen voor onze jongste bezoekers en (3) het vervangen van de geluidsinstallatie in en rondom de kantine, zodat de vereniging ook naar de toekomst alles goed voor elkaar heeft.

De veiling wordt omlijst met livemuziek, eten en drinken. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor de jeugd en het G-voetbal georganiseerd. Zo maken we er voor iedereen een feestelijke afsluiting van de competitie van.

Op de veiling worden zowel goederen als diensten geveild. Bijzondere kavels zijn onder meer VIP-arrangementen voor de TT en wedstrijden van FC Groningen en FC Emmen, schaatspakken van Nederlandse Olympiërs, een tuinontwerp, muzikale optredens en een Liverpoolshirt van Virgil van Dijk. De vereniging hoopt op een grote opkomst en mooie opbrengst.

Tegenstander van Rolder Boys, dat derde staat, is nummer vier Heerde. Rolder Boys is nog volop in de race voor een periodetitel die recht geeft op nacompetitie om promotie naar de eerste klasse. Er valt dus zondag veel te beleven op Sportpark Boerbos!
 

 

Nieuws in Rolde

Meer nieuws