OVVR Rolde zoekt commissieleden voor Koningsdag

Laatste update: 25 maart 2019 00:00

Het bestuur van Oranjevereniging Volksvermaken Rolde is op zoek naar mensen die komende koningsdag het feest in Rolde willen organiseren.

Al geruime tijd is men op zoek naar commissieleden voor de nationale feestdag op zaterdag 27 april 2019. “We zouden het jammer vinden dat het ons als oranjevereniging wederom niet lukt om activiteiten te organiseren op koningsdag” laat het bestuur weten. Vorig jaar liet de vorige commissie kort voor tijd weten dat het niet ging lukken om de activiteiten te organiseren op koningsdag. Sinds die tijd wordt er duchtig gezocht naar nieuwe commissieleden, maar dit is tot op heden niet gelukt. Gelukkig zijn er wel voldoende vrijwilligers om de aankomende Palmpasen, Paasmarkt en de Roldermarkt te organiseren, maar Koningsdag blijft nog een probleem.

Daarom is de OVVR op zoek naar nieuwe commissieleden dit het leuk lijkt deze dag iets een feetstje te bouwen in Rolde. Heeft u interesse gekregen? Neem dan een kijkje op de website www.ovvr.nl of stuur een mail naar bestuur@ovvr.nl.

 

Nieuws in Rolde

Meer nieuws