Kunstwerk "Ontmoetingsreis" verbindt

Laatste update: 16 juli 2014 10:09
Tijdens de Bedrijven Contactdagen Drenthe afgelopen april hebben bezoekers van het Aa en Hunzeplein een bijdrage geleverd aan het kunstwerk “Ontmoetingsreis” . Kunstenaar Hans Hilbrands uit Gasteren heeft de bijdragen met elkaar verbonden of nog beter; el

Tijdens de Bedrijven Contactdagen Drenthe afgelopen april hebben bezoekers van het Aa en Hunzeplein een bijdrage geleverd aan het kunstwerk “Ontmoetingsreis” . Kunstenaar Hans Hilbrands uit Gasteren heeft de bijdragen met elkaar verbonden of nog beter; elkaar laten ontmoeten. En dat is precies de gedachte achter dit kunstwerk.

Het kunstwerk gaat een reis maken langs de bedrijven die er een bijdrage aan hebben geleverd. Na een bezoek van enkele weken brengt het ontvangende bedrijf het kunstwerk zelf naar het volgende bedrijf. Op deze manier ontstaan er ook weer ontmoetingen tussen de bedrijven.

Het kunstwerk begint zijn reis op 15 juli bij Boter Reclamemakers in Gieten. Uiteindelijk eindigt de reis weer op de bedrijvencontactdagen Drenthe op 14 en 15 april 2015 in Assen.

Nieuws in Rolde

Meer nieuws